Täällä sitä ollaan, upouudessa blogissa ensimmäistä kertaa!

Pohjissa ei ollut kovin paljon valinnanvaraa, joten kun en tekniikasta mitään ymmärrä, tästä tuli nyt sitten tällainen.

Saa nähdä, millainen tästä blogista tulee: mistä aiheista tulee kirjoitettua ja kommentoiko kukaan koskaan. Kun olen niitä, jotka ajattelevat kirjoittamalla, tekee hyvää joskus kirjoittaa saadakseen tietää, mitä mieltä on. (Ajatus ei ole omani vaan jonkun oikean ajattelijan.)  

Joskus tekee mieli kommentoida jotakin juuri luettua kirjaa tai 'keskustella' sen kirjoittajan kanssa. Joskus mietityttävät ajankohtaiset asiat.  

Kävipä tässä miten tahansa, minusta on hauska kokeilla tällaista kirjoitusmuotoa päiväkirjan (johon tulee nykyisin kirjoiteltua aika harvakseltaan, lähinnä unettomina öinä) ja lukupiirimme suljetun blogin lisäksi. Olen pitänyt myös lukupäiväkirjaa vuodesta 2002. Siihen merkitsen kaikki lukemani kirjat sekä lyhyet kommentit niistä. 

Blogeissa käydessäni olen huomannut kaikenlaisia hienouksia, mutta niistä en tiedä mitään, joten tämä blogi ei varmaankaan tule säkenöimään visuaalisella ilmeellään eikä monipuolisilla oheistoiminnoillaan.

Hauska yllätys olisi, jos huomaisin jonkun näitä mutinoita lukevan ja jopa kommentoivan. 

Tosin kategorialistauksista ei löytynyt oikein mitään sopivaa otsikkoa. Jos en valitse kategorioita, kukaan ei ilmeisesti mitenkään voi löytää tätä blogiani, vai mitä? Minulle sopisi vaikka "arjen ilmiöitä" tai "erikoisia tapauksia" tai "Nyt mietityttää". Huomasin myös, että vuodatuksen lukijoista  (vai bloggaajista?) 94 % on naisia. Mielenkiintoista. Johtuukohan se sivuston nimestä?