... ärsyttävät mainokset ovat kadonneet blogisivuilta. En ilmeisestikään ollut ainoa, jota ne ärsyttivät suunnattomasti. MAHTAVAA, etteivät ne enää ponnahda esille joka sivun eteen. 

Olen menossa kirjamessuille perjantaina. Kuinkahan kauan siellä jaksaa kierrellä sen jälkeen, kun on itse ensin seissyt standillä neljä tuntia? 

Minulla on miellyttäviä muistoja - osin hyvinkin henkilökohtaisia - aiemmilta kirjamessuilta. Parin viime kerran parasta antia ovat olleet kiintoisat kirjailijatapaamiset ja paneelikeskustelut. Usein olen ollut paikalla dekkarilauantain aikaan, mutta nyt on vuorossa perjantain tarjontaan tutustuminen. Ohjelmaa näyttää olevan ylen määrin. Suosituimmissa paikoissa tungos on luultavasti sietämätön. Pitää miettiä ja valikoida etukäteen, ettei aika mene haahuiluun. Tähän mennessä en ole kertaakaan ehtinyt Viini ja ruoka -messuille, jotka ovat samaan aikaan. Saa nähdä, miten nyt. Antikvaariset kirjamessutkin kiinnostavat, vaikka aikaa onkin rajallisesti.

Sitä pelkään, että liian monta uutta kirjaa tarttuu mukaan, vaikka kaikki kirjahyllymme ovat liian täynnä jo ennestään. Armaani on asettanut em. syystä  kirjatuontikiellon talouteemme. Onneksi kieltoa ei valvota kovin tehokkaasti...