Tässä edelleen testailen uutta pohjaa. Nyt vähän värittelin...

Kommenttien lukumäärä ei vieläkään näy postauksen perässä, mutta kaipa sekin vielä korjaantuu. Kommentit löytyvät sieltä '0 kommenttia' -nappulan alta.


Tänään olin hiihtämässä - ihan työaikana ja luvan kanssa. Se oli hauskaa, vaikka tosin loppupäivän olikin hirmuinen hartiajännityspäänsärky, johon eivät tropitkaan tehonneet kunnolla ja nukkuessa meni ilta. Verenpainekin on korkealla, joten taisi olla hiukan liian rankkaa. Ensimmäiset kilometrit olivat aikamoista paarustamista, kun oli uutta lunta tupruttanut, ja se tarttui pahasti suksenpohjiin koko ajan. Kävi heiveröisen kuntoni päälle. Sitten tuli latukone avuksi, ja toinen kierros tuntui enemmän hiihtämiseltä. Huomenna oli tarkoitus jatkaa hiihtoharjoituksia, mutta en nyt tiedä, onko se kovin viisasta.

Vilkaisin hiukan päivän uutisiin, ja hämmästyttää kovasti, mille tasolle on journalismi uponnut. Pissiksistä on ollut puhetta ennenkin, mutta nyt on käynyt ilmi, että on myös kakkiksia, vieläpä Ylioppilaslehdessä. Tekisi hyvää lehdelle, että sen tilaaminen ja maksaminen olisi HYY:n jäsenille vapaehtoista.

Maanjäristyskin tuli taas kuultua sunnuntai-iltapäivänä. Keskus oli reilun kymmenen kilometrin  päässä täältä: PUM. Tosin viime maaliskuussa, kun Mäntsälässä oli maanjäristys, satuin seisomaan suunnilleen samoilla jalansijoilla kuin nytkin, ja silloinen jyminä oli kyllä huomattavasti vaikuttavampi: BRRRRRUMM! 

Lunta on saatu lisää. Kaikki on kaunista, valkoista ja puhdasta. Puut erityisesti ovat niin upeita, että tekee tuon tuostakin mieli pysähdellä ihailemaan. (Tähän voisi laittaa kuvan, jos olisi sopiva saatavilla ja osaisi laittaa, mutta sen opettelen myöhemmin.)