Harmittaa, kun on niin kiire, ettei ehdi edes omassa blogissa käväistä. Sairastelujen jälkeen on niin paljon töitä rästissä, että menee niiden kanssa illatkin. Kun asiat vielä ovat aika raskaita (toisten asiat siis, joita joudun ajattelemaan ja hoitamaan), liiallinen  työnteko kostautuu sillä, että herään joka aamu liian aikaisin, yleensä 5.50 tai 4.45. Työasiat silloinkin valtaavat  mielen alta aikayksikön. 

Viikonloppuna olisi tarkoitus ehtiä maalle vielä kerran laittamaan paikat talviteloille. Valitettavasi mukaan lähtee ainakin neljä pinoa koepapereita. Ehkä autossa saisi jonkin verran edes niitä luettua. Ja jospa maaseudun rauhassa öisin unikin maittaisi, vaikka sänkyviritelmä onkin vähän kehno. (Pahimmillaan uni maittaa jo matkalla auton hyrinässä niin hyvin, etten saa mitään tehtyä, kun vetelen hirsiä matkat molempiin suuntiin.)

Edellinen mökkireissu ihanassa syyssäässä puolukanpoimintoineen kaikkineen oli ihana, mutta sitä seurasi 1,5 viikon flunssa jälkitauteineen. Kunpa nyt säilyisin terveenä viileämmästä ilmasta ja mökistä huolimatta. Pitänee turvautua villakerrastoon...

En ole ehtinyt enkä jaksanut sairasloman jälkeen juuri mitään lukeakaan paitsi lehtiä. Odotan jo kiihkeästi talvi-iltoja, jolloin kuka ties olisi aikaa istahtaa takkatulen ääreen lueskelemaan jotakin kiinnostavaa, rentouttavaa. Tämä lienee turha harhakuvitelma, joka ei koskaan oikeasti toteudu. Aina on rästissä kotihommia tai tulee katsottua tv-uutisia ja muuta sen sijaan että nautiskelisi perinteiseen tyyliin hetken tunnelmasta takkatulta kohennellen ja ehkä sukankudinta heilutellen.