Norja naapureineen suree. Lehdet ja uutislähetykset kertovat lisää ja lisää yksityiskohtia ja taustoja perjantain järkyttävistä tapahtumista. Yksi psykopaatti on kyennyt suunnitelmallisuudella käsittämättömään kauheuteen. Kaiken lisäksi hän katsoo tekonsa oikeutetuksi ja kertoisi mielellään julkisuudessa tarkemmin ajatuksistaan. Toivottavasti häntä ei päästetä ääneen antamaan vinkkejä muille samanlaisille.

Kaiken keskellä koskettavia ovat ne viestit, joissa muistutetaan, kuinka tärkeää on, ettei vihalle anneta valtaa ja osoitetaan rakkautta läheisille ja kaikille muillekin ihmisille. Vain rakkaus voi voittaa vihan. Usein psykopaattien taustalta löytyy rankkoja kokemuksia yksin jäämisestä ja rakkaudettomuudesta. Toisaalta, miten muut voivat estää "oudon" kaverin tahallista eristäytymistä? Tai kuinka voi aavistaa, mitä toisen mielessä liikkuu. Tätäkin murhaajaa entiset työkaverit luonnehtivat mukavaksi tyypiksi.

Luin äsken piispa Irja Askolan pitämän iltahartauden kotimaa24:n sivulta, se kun suorana lähetyksenä pääsi menemään ohi. Olipa hyvä ja koskettava!   www.kotimaa24.fi/uutiset/kulttuuri/5718--askola-iltahartaudessa-qhyvyys-on-pahuutta-vahvempiq

Kunpa itse muistaisi olla hyvän puolella ja pahaa vastaan, niin pienissä kuin isoissakin asioissa!