Satuin vilkaisemaan Kotimaa24:n sivustolle. Sieltä hypähti esiin mainos vuoden vaihtteessa maksulliseksi muuttuvasta sivustosta, ja mainoslauseeksi oli valittu: "Saako kirkossa ajatella seksiä?" Johan on merkillistä! Kirkkoa on syytetty keskittymisestä  homo- ja seksikysymyksiin, jotka ovat todellakin aika marginaalisia asioita kirkon koko sanomaa ajatellen,  ja nyt kirkollinen media tekee sen taas, ihan itse! Ketä jaksaa kiinnostaa? Paitsi tietysti noita toimittajia, jotka jatkuvasti nostavat samantyyppisiä otsikoita esiin.

Saapa nähdä, kuinka Kotimaa24:n käy - löytyykö tarpeeksi niitä, jotka haluavat maksaa siitä, että pääsevät sivustoa lukemaan. Tähän astihan on jo ollut maksullinen KotimaaPro sisäpiiriläisille. Nyt pitäisi kaikkien siis maksaa. Itse en ainakaan olisi valmis maksamaan. Muita kiinnostavia sivstoja löytyy aivan tarpeeksi, eikä aika muutenkaan tahdo riittää nettisurffailuun. Kotimaa-lehteä luen mielelläni, ja joissakin sen numeroissa on useitakin todella kiinnostavia ja hyvin tehtyä juttuja. Toivottavasti lehti pysyy asiallisella linjallaan eikä yritä kosiskella lukijoita seksijutuilla. Käy pian niin, että viimeisetkin lukijat kaikkoavat. Paitsi ne, jotka saavat jotakin kiksejä seksiaiheista. 

Joskus tuntuu, että kirkon ihmisillä on jotenkin vino käsitys siitä, mitä ihmiset kirkolta odottavat. Laura Kolbe sanoitti haastattelussa hyvin monen kirkon ulkopuolisen ihmisen toiveen: voisiko kirkko pysyä uskollisena omalle sanomalleen? Se on se kirkon omin juttu, vaikka uutisoinnista voisi päätellä ihan toisin. Kristinuskon ydin ei ole seksin ajattelemisessa tai ajattelematta olemisessa! Annettakoon seksin olla ihmisten yksityisasia.