• Räsäsgate: turhaa vouhotusta ja kuohuntaa, kun ihan tavallisesta lauseesta vedetään ihmeellisiä johtopäätöksiä. Joskus kuka tahansa ajatteleva ihminen voi joutua miettimään, toimiiko kirjaimellisesti lain mukaan vai omantunnon mukaan. Räsästä inhotaan joissakin piireissä niin syvästi, että hänrn sanomisiaan kytätään, jotta voitaisiin vetää hernepaketti nenään. Ja lapsellisinta on tietysti erota kirkosta sen vuoksi, että on yhden kirkon jäsenen kanssa eri mieltä. Moni on useammankin kanssa ihan eri linjoilla, mutta entä sitten? (En ole itse kaikesta Räsäsen kanssa samaa mieltä, mutta silti minusta pitää suvaita myös sitä, että joillakin on eri näkemys ja he sanovat sen ääneeen. Siitä olen yhtä mieltä, että jos säädettäisiin laki, joka on ristiriidassa omantuntoni kanssa, esimerkiksi tyyliin natsi-Saksa, pitäisi toimia niin kuin näkee oikeaksi eikä esimerkiksi ilmiantaa ketään kuolemaan.)
  • Simolan pääkirjoitus Kirkko ja kaupunki -lehdessä oli sarjassaan harvinaisen mauton, typerä ja suvaitsematon. Ei ansaitse enempää huomiota.
  • Dubain lait ovat tänään uutisotsikoissa. Norjalaisnainen tuomittiin vankeuteen avioliiton ulkopuolisesta seksistä, koska hän oli tullut raiskatuksi. Pöyristyttävää! Minusta ulkomaailman pitäisi reagoida tuollaiseen ihmisarvoa alentavaan lainsäädäntöön jättämällä matkat Dubaihin kokonaan tekemättä. Voi kaikkia niitä naisparkoja, jotka Dubain vankiloissa (ja kodeissa)  kärsivät. Ja mualla maailmassa.
  • Oma netissä roikkuminen myös kesälomalla ärsyttää. Toisaalta ihanaa, että voi mökilläkin ja missä vain lukea päivän lehden ja katsoa sähköpostit - joita tosin ei kesäaikaan kovin paljon tule. Uutisten liiallinen seuraaminen aiheuttaa kuitenkin turhaan ahdistusta, kun ei asioille voi mitään. Helpompaa on, jos ei tiedä mistään mitään!